L'espai Creació d'espais a mida
El client Assessorament personalitzat
El servei No venem mobles, creem ambients

AVIS LEGAL

VETZARA-3, S.L.(*) Copyright. Reservats tots els drets.

Dades de l'empresa.

Denominació Social: VETZARA-3, S.L.

Nif: B-61606679.

Domicili Social: c/ Gran Via De Lluís Companys 214.

Telèfon: 937 548 523.

Direcció de correu electrònico: info@vetzara.com.

Així mateix cumplim amb la obligació de poseir inscrits en el Registre corresponent com a mínim un dels noms de domini dels que som titulars.

Accès al site web de VETZARA.COM

Aquest site web i tots els seus contingutss, imatges, textes i qualsevol material (fitxers, logotips), la seva estructura i diseny, còdi font en HTML o JavaScript, els programes informàtics necessaris per al seu funcionament, accés i utilització, estan protegits per drets de propietat industrial i intelectual, amb titularitat de VETZARA-3 S.L, o de tercers que hagin autoritza l'ús d'aquests contiguts a VETZARA-3 S.L.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest site web esta subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzamatge permanent i la difusió dels continguts del site web o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expresament prohibida sense consentiment previ expresat i per escrit de VETZARA-3 S.L.

No es permet la modificació del site web ni dels seus continguts. L'usuari del site web haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats en el mateix.

Qui utilitza aquest site web ho fa per la seva conta i risc. VETZARA-3 S.L. no garantitza que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la morositat d'accedir. En conseqüència, el site web i els seus continguts són provistos sense garanties, expreses o implícites, deixant clar que ni VETZARA-3 S.L, ni els seus colaboradors, treballadors o representants seran responsables de qualsevol error o omisió en els continguts o serveis o per a qualsevol dany derivat de la utilització d'aquest site web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en aquest es facilita.

En cas de que vulgui formular alguna suggerència o comentari pot contactar amb nosaltres mitjant un correu electrònic a info@vetzara.com o bé utilitzant el formulari de contact que es troba en el propi site web.

Truca'ns
93 754 85 23 - 93 751 16 37