L'espai Creació d'espais a mida
El client Assessorament personalitzat
El servei No venem mobles, creem ambients

La botiga

Benvinguts a vetzara.com


Vetzara és un espai dedicat a la decoració d'interiors des de fa més de 15 anys.

 

Treballem el moble modern de qualitat, per mitjà de primeres signatures nacionals i internacionals.

 

Us convidem a visitar la nostre botiga situada a Premià de Mar.

 

Horari:

De dilluns a dissabte de 10 a 13.30H i de 17 a 20.30H.

 

Xarxes socials:

També ens pots trobar a  Facebook , Foursquare, Pinterest,


Serveis que oferim

 

VETZARA ofereix un assessorament integral de qualsevol àmbit de la decoració, que inclou des del mobiliari a la il·luminació, els elements decoratius o la pintura.

 

Un equip d'interioristes

Ens agrada poder-vos assessorar sense compromís i respondre a  qualsevol dubte sobre els nostres productes. Ens trobareu al vostre servei des del pressupost fins a la post- venda. Disposem  de serveis externs de pintura, ebanisteria, paleteria i lampisteria, per poder dur a terme qualsevol reforma d'interiorisme.

 

Fabricants nacionals i internacionals

Vetzara  no és una franquícia, ni formem part de cap grup. Som una botiga independent que treballa amb una gran varietat de firmes nacionals i europees, per oferir-te una gran selecció de productes, dissenys, solucions i diferents de preus. 

 

Projectes d'interiorisme personalitzats

La nostre experiència ens permet poder-vos donar possibilitats als vostres espais, per treure'n les millors distribucions. Captarem les  vostres idees per poder fer un projecte a mida de les vostres necessitats.

 

Pressupost sense compromís

A Vetzara us assessorarem i us fem  pressupostos i  projectes personalitzats, sense cap compromís. Fins que trobem allò que us convenç.

 

Finançaments gratuïts sense interessos

Us oferim varies possibilitats per finançar els vostres mobles. Des de 6 mesos gratuïtament i sense interessos, o bé de 12 o 24 mesos amb l'interès mínim per vosaltres. El nostre negoci no està en el finançament, només volem donar-vos facilitats. 

 

Comprovem les mesures a casa vostre

Si els mobles del projecte van ajustats a l'espai, sempre venim a casa vostre a comprovar les mides. Un cop a casa vostre, us podem assessorar en tots els àmbits del projecte i els dubtes. 

 

Muntatge professional

 

Disposem d'un magatzem de recepció de gènere, on els nostres muntadors recullen els mobles per dur-los directament a casa vostre de forma gratuïta.

 

L'equip de muntadors professionals, treballen amb nosaltres des de fa més de 10 anys. Coneixen tots els productes i detalls de muntatge. I també interpreten perfectament l'idea del projecte en paper, per fer- l'ho realitat a casa vostre.


Truca'ns
93 754 85 23 - 93 751 16 37